Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe, yarın saat 20.00’de deplasmanda Konyaspor ile oynayacak. Mücadele öncesi sarı-lacivertliler, 34 maçta 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 89 puanla ikinci sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlılar ise 34 maçta 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 36 puanla 16. sırada yer alıyor. Ligde geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ı mağlup eden Kanarya, rakibini yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor.

46. randevu

Bakan Bak: “Paris Olimpiyatları’nda Milletimizi Sevindireceğiz” Bakan Bak: “Paris Olimpiyatları’nda Milletimizi Sevindireceğiz”

Konyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 45 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 34 defa sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 8 kez kazandı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe, rakip filelere 119 gol atarken, Konyaspor 49 golle karşılık verdi.

Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan mücadeleyi ev sahibi 7-1’lik skorla kazandı ve rekabetteki en gollü maç olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: İHA