Arama motorları üzerinde popüler aramalar arasında Berke Özer bonservisi kimde, Berke Özer kimdir aramaları yer alıyor. Detaylar haberimizde...

Berke Ozer Bonservisi Kimde Berke Ozer Kimdir1

Berke Özer Kimdir ?

Berke Özer, 25 Mayıs 2000 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Futbol kariyerine Bucaspor altyapısında başlayan Berke, daha sonra Altınordu altyapısına geçmiş ve buradan A takıma yükselmiştir. Türkiye'nin farklı yaş kategorilerinde milli formayı giymiştir.

Ertuğrul Sağlam Kimdir ve Nerelidir? Ertuğrul Sağlam Kimdir ve Nerelidir?

Başarılı kaleci, Fenerbahçe'nin dikkatini çekmiş ve ardından çeşitli takımlarda forma giymiştir, bunlar arasında KVC Westerlo, Portimonense, Eyüpspor ve Ümraniyespor bulunmaktadır. 1,91 cm boyundaki Berke Özer, son olarak Eyüpspor'dan Ümraniyespor'a transfer olmuştur.

Eyüpspor'da bu sezon 23 maçta forma giyen Berke, 20 gol yemiş ve kalesini 13 maçta gole kapatarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Berke Ozer Bonservisi Kimde Berke Ozer Kimdir2

Berke Özer Bonservisi Kimde ?

Eyüpspor, Portekiz Süper Ligi takımı Portimonense'den Berke Özer'i 2.5 yıllığına transfer ettiğini duyurdu. Ancak genç kaleci, transferinin ardından Süper Lig ekibi Ümraniyespor'a sezon sonuna kadar kiralandı.

Ümraniyespor tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Eyüpspor takımından 22 yaşındaki kaleci Berke Özer'i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Berke'ye hoş geldin diyor, nice başarılar diliyoruz." denildi. Ayrıca Ümraniyespor, Berke Özer'in yanı sıra Eyüpspor'dan Jesse Sekidika'yı da kiraladı.

Kaynak: Eda Şahintürk