Bir Hisse Üst Üste Kaç Tavan Yapar? Bir Hisse Üst Üste Kaç Tavan Yapar?

Green Card Başvuru Sonuçları Sorgulama, dv lottery , Green Card Başvuru Sonuçları  2024 aramaları internet üzerinde gündem oldu.

ABD'de yaşamak için başvuruda bulunanlar, Green Card başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ABD tarafından ülkedeki göçmenler arasında çeşitliliği artırmak için düzenlenen Yeşil Kart (Green Card) çekilişi için sonuçlar bekleniyor. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Green Card sonuçları nasıl öğrenilir?

Green Card Başvuru Sonuçları Sorgulama

Green Card başvuru sonuçları, DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden adayların teyit numarası (Confirmation Number) ile erişimine açılacak. Sonuçlar, 16 haneli teyit numarası, soyadı, doğum yılı ve kimlik doğrulama koduyla sorgulanabilecek. Adaylar seçilip seçilmediklerini bu şekilde öğrenebilecekler. Çeşitlilik Vizesi katılımcıları, seçildikleri takdirde, başvurularına nasıl devam edeceklerine dair talimatlar ve göçmen vize mülakatı randevu tarihi ve saati hakkında bilgileri dvprogram.state.gov adresinde bulabilecekler.

Kaynak: R. Rüzgar Yel