Sosyal medya ve arama motorlarının aranan dillerden düşmeyen Halit Ergenç hayatı sıkça konuşulan konular arasında yer aldı. Halit Ergenç Kiminle Evli? Halit Ergenç İlk Eşi Kimdir? kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Detaylar haberimizde…

Türk sineması ve dizi sektörlerinde özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisiyle akıllara taht kuran Halit Ergenç Binbir Gece dizisinde çalıştığı Bergüzar Korel ile mutlu bir evliliğe imza attı. Bu mutluluk sosyal medyada birçok hayranın imrenerek takip ettiği bir evlilik olarak takip edilmesi Halit Ergenç’in aşk hayatı konusunda merak uyandırdı.

Halit Ergenc Kiminle Evli Halit Ergencin Ilk Esi Kimdir (3)

Binbir Gece dizisiyle Bergüzar Korel ile arkadaşlıkları başlayan Halit Ergenç, kısa süre de aşka dönüşen ilişkileri 2009 yılında evlilikle taçlandı. Bu evlilikte 15 yılı bulun ünlü çift Ali, Han ve Leyla isminde iki erkek ve bir kız evlatlarıyla Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti sosyal medya da yapmış oldukları paylaşımlarla kendilerinden sıkça söz ettiriyor.

Halit Ergenç’in İlk Eşi Kimdir?

Halit Ergenç’in hayatının merak uyandırması kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlamasıyla birlikte Ergenç’in 2007 yıllarında gündem de olan Arka Sokaklar ve Seksenler gibi yapımlarda kendinden söz ettiren ünlü oyuncu ile Gizem Soysaldı ile evlendi. Halit Ergenç ve Gizem Soysaldı evliliklerini 1 buçuk yıl ardından sonlandırdı.

Mert Ramazan Demir Kimdir? Mert Ramazan Demir Kimdir?

Halit Ergenc Kiminle Evli Halit Ergencin Ilk Esi Kimdir (2)

Kaynak: R. Rüzgar Yel