Karaman 18 Mayıs 2024 Cumartesi Karaman'da Hangi Eczaneler Nöbetçi? Karaman 18 Mayıs 2024 Cumartesi Karaman'da Hangi Eczaneler Nöbetçi?

Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz : “Değerli Basın Mensupları , üyelerimiz ve kıymetli vatandaşlarım ; Sizleri Şahsım ve yönetim kurulum adına sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Daha önce duyurusunu yaptığımız üzere seçimli olağanüstü genel kongremize hoş geldiniz diyorum.

Bilindiği üzere 23-24 sezonunu geride bıraktık. Takımımız 42 puan toplayarak ligi 13. sırada bitirdi. Daha önce Karaman futbol tarihinde üst üste 2 kez profesyonel lig olan 2. lig de ilimiz temsil edilmemişti. Bu başarıda emeği geçen Teknik direktörümüze , oyuncularımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarıma huzurlarınız da bir kez daha teşekkürü bir borç olarak görüyorum.

Karaman da futbola ,  3.lig de düşme hattında , transfer tahtası kapalı olarak  teslim aldığımız takımı . İlk  sene ligde  tutarak , devam eden seneler de ise şampiyon olarak 2. lige yükselttik. 2. ligin sene başında ise planladığımız üzere ligde kalacak bir takım kurmak ve mümkün olan en iyi sıralama da  ligi bitirmekti. Sezon sonuna doğru alınan skorlar taraftarımızı üzse de genel olarak sportif anlamda başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum.

Göreve geldiğimiz günden bugüne sportif olarak hergün üstüne koyarak 10bin seyirci ortalamalarına ulaştık. Süperlig de bir çok takımın üstünde seyirci ortalaması ile ligi bitirdik. Bu büyük bir başarıdır. Tribünleri dolduran cefakar taraftarımıza sonsuz teşekkür ederim. Bu takımın asil sahibi sizlersiniz.

Karaman da başarılı olmanın her zaman bir bedeli olmuştur. Bizde bu bedeli ödemek üzere seçimli genel kurul kararı almak zorunda kaldık. Futbol da  , özellikle bu ölçekte ki takımlar için yerel den destek olmadan sürdürülebilir bir başarı elde etmek mümkün değildir. 2. lig de hiçbir takım hatta 1.lig de ve süper lig de dahil bunlara. Belediye den ,  Valilikten  , Organize sanayisinden , STK dan , iş adamlarından destek almadan başarı elde etmesi mümkün değildir. Bütün kamuoyunun bildiği üzere omuzlarımız da ki bu ağır yük ile yalnız bırakıldık. Yönetim kurulumuz da ki iyi niyetli yöneticilerimiz ve bir elin parmağını geçmeyen sponsorluk gelirlerimiz dışında hiçbir resmi , yerel , sanayi , den destek almadan bu takımı lig de tuttuk , kimseye mahçup etmedik , başımızı öne eğmedik.

Hakkımız da bir sürü asılsız idda ortaya atıldı ‘ Para aklıyorlar dediler , arsa istiyorlar dediler , dediler de dediler.

Seçim kararı alalı 15 günü geçti.Kaç tane haber yapıldı. Kongre tarihi 6 mayıs diye. Bugün geldik 6 mayıs a .  O Konuşan yazıp çizen , sosyal medya da atıp tutan bir sürü sözüm ona ‘ delikanlı’ lar dan 1 tane aday çıkmadı. Çıkamadı. Bu işler yazılıp çizmekle masa başından atıp tutmakla olmuyor. Kimsenin elini sokmaya cesaret edemediği taşın altına biz gövdemizi soktuk. Bunu da Karaman Halkı için Karamanın temsil edilmesi için yaptık. Bizi eleştirmeden önce bir dönüp kendinize bakın. Siz ne yaptınız Karaman Halkı için ?” ifadelerini kullandı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel