Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulunda Bekir Sıtkı Erdoğan Konuşuldu Bekir Sıtkı Erdoğan Ortaokulunda Bekir Sıtkı Erdoğan Konuşuldu
Karaman Valiliği Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen konferansa Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal konuşmacı olarak katıldı.
Yoğun ilginin olduğu konferansta, Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, çocuk gelişimi ve çocuk, anne ve aile kavramları, çocukların gelişim süreçlerinde yaşanan durum ve etkileri ile ebeveynlerin davranışlarına dair tecrübelerini aktardı. Çocukluk döneminden başlayıp ömür boyu süren beyin gelişiminin nasıl ve ne yönlü süreçlerin olabileceğini bilimsel verilerle anlatan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, sosyal medyanın çocuklar üzerindeki yansımalarını ve etkilerini örneklerle paylaştı.
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim yanı sıra programa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Vali Yardımcısı Fatih Baysal’ın eşi Nilsen Baysal, Kazımkarabekir Kaymakamı Salih Kaya’nın eşi Büşra Karaca Kaya ve öğretmenlerin katıldığı konferansın sonunda Hatice Sarıibrahim katkı ve katılımlarından dolayı Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’a teşekkür ederek plaket takdim etti.