Mert Başaran son zamanlarda sosyal medyada oldukça fazla araştırılan bir isim oldu. Sosyal medyada yayınlanan videolarla ünlenen isim sosyal medya arama motorlarında aranmaya başlandı. Peki Mert Başaran Hangi Üniversite Mezunu? İşte detaylar...

Mert Başaran Kimdir?

Mumbar Hangi Ülkeye Ait? Mumbar Nedir? Mumbar Hangi Ülkeye Ait? Mumbar Nedir?

1978 yılında İstanbul'da doğan Mert Başaran, eğitim hayatına İstek Vakfı Bilge Kaan Koleji'nde burslu olarak başladı ve Ortaokul ile lise eğitimini burada tamamladı. Ulusal ve uluslararası alanda tanınmış şirketler arasında yer alan DHL, Kuhne+Nagel, Arkas, Türk Telekom gibi kuruluşlarda Satış Müdürü olarak görev yaptı.

Mert Başaran - Arsa ve Arazi Yatırımı Danışmanı

2016 yılından itibaren arsa ve arazi yatırım danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Mert Başaran, finans ve yatırım konularındaki bilgi birikimini paylaşarak büyük ilgi gören 'Küçük İşler Büyük Özgürlükler' adlı kitabıyla 2022'de, ve Kasım 2023'te piyasaya sürülen 'Bırak' adlı kitabıyla okuyucularla buluştu. Başaran, iş hayatındaki deneyimlerini ve finansal özgürlüğe ulaşma sürecini içeren kitapları, şirket toplantıları, TV programları, YouTube kanalı ve sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşıyor.

Ekonomist Mert Başaran Kimdir?

Finansal okuryazarlık konusundaki bilgi birikimi ve kişisel deneyimleriyle, bireylere parayla olan ilişkilerini gözden geçirme ve finansal hedeflerine ulaşma konusunda rehberlik ediyor. Finansal özgürlüğe giden yolda atılacak adımları, kendi yaşamından öğrendiği deneyimlerle destekleyerek anlatan Başaran, geniş kitlelere sesleniyor ve "Parayı Mayalamak" ve "Parayı Yavrulatmak" gibi benzersiz finansal kavramlarla finansal okuryazarlığı artırmayı amaçlıyor.

Tasarruf bilincini doğru yatırım tercihleriyle birleştirerek hazırladığı konuşma programları, kitapları ve video içerikleri aracılığıyla binlerce insanın finansal hayatını dönüştürmeye katkı sağlıyor.

GTO, Mert Başaran'ı genç girişimcilerle buluşturdu - Gazikent27 - Son  Dakika Haberler

Mert Başaran Hangi Üniversite Mezunu?

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı.