Arama motorlarında birçok kişi tarafından Öykü Gürman Kaç Kez Evlendi? Öykü Gürman Kimdir? sorularının cevapları araştırılıyor.

Öykü Gürman Kimdir?

4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğan Öykü Gürman, aslen Trabzon'un Of ilçesindendir ve Berk adında bir ikiz kardeşi bulunmaktadır.

İlköğretimini Özel Efdal Ana ve İlkokulu'nda tamamladıktan sonra ortaokul ve lise eğitimini İstek Vakfı Acıbadem Lisesi ve Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde aldı. Lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda tamamladı.

Müzik eğitimine keman ve şan dersleri alarak başlayan Öykü Gürman, 2007 yılında ikiz kardeşi Berk Gürman ile birlikte kurdukları müzik grubuyla geniş kitlelerce tanındı. "Evlerinin Önü Boyalı Direk" şarkısı büyük beğeni topladı ve ikiz kardeşlerin birlikteliği 2010 yılında sona erdi.

Öykü Gürman'ın müzik tarzı, Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak ortaya çıkmıştır. İlk albümünü 2007 yılında "Kısmet" adıyla çıkaran Gürman, Berk Gürman'ın imzasını taşıyan şarkıların yanı sıra türküleri de flamenko ile birleştirerek seslendirdi.

TRT 1 ekranlarında "Boyalı Direk" adlı müzik ve sohbet programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Show TV'de "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" programıyla gündüz kuşağında yer aldı.

Oyku Gurman Kac Kez Evlendi Oyku Gurman Kimdir1

Öykü Gürman Kaç Kez Evlendi?

Birce Akalay Hastalığı Nedir? Birce Akalay Hastalığı Nedir?

Öykü Gürman  2 kez evlendi.4 Ağustos 2015'te Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Gürman, 15 Nisan 2016'da boşandı. Sonrasında, 20 Ekim 2023'te Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Fatih İçmeli ile evlendi.

Kaynak: R. Rüzgar Yel