Ruhi Çenet Kimdir? Ruhi Çenet Evli mi? Ruhi Çenet Ne iş Yapıyor? Ruhi Çenet Kaç Yaşında? Ruhi Çenet’e Ne Oldu? Ruhi Çenet ne mezunu? Ruhi Çenet Ne Kazanıyor? Gibi sorularla araştırmaları yapılan Ruhi Çenet ile ilgili bilgiler haberimizin detayında inceleyebilirsiniz…

Ruhi Cenet Kimdir Ruhi Cenet Evli Mi (6)

Ruhi Çenet Kimdir?
Ruhi Çenet 20 Ekim 1990 Aydın doğumlu olup  Manisa ve Bandırma’da yaşayıp 2007 2011 yılları arasında üniversite hayatını Hindistan’da tamamlayıp tekrar Türkiye’ye dönüş yapmıştır.

Ruhi Çenet Ne İş Yapıyor?
Ruhi Çenet Üniversite hayatını tamamlayıp Türkiye’ye geldikten sonra “Ruhi Çenet Videoları” adlı youtube programlarıyla sosyal mecraya giriş yapmıştır. İçerikler üreterek sosyal medya da ünlenen Ruhi Çenet  bundan kısa bir süre önce sosyal medya hesabının hacklenmesiyle gündeme bomba gibi düştü.


Ruhi Çenet Evli mi?
Ruhi Çenet 2019 yılının Ağustos ayında Cansu Gizem Çenet ile dünya evine girdi. Mutlu bir evliliği olduğunu dile getiren çenet ailesinden kız kardeşininde youtuburluk yaptığı bilgilerimizde yer alıyor.


Ruhi Çenet Ne Kazanıyor?
Ruhi Çenet 9 Milyona yakın izlenmesi bulunan youtuber olarak başladığı sosyal medya maceralarında hızlı bi şekilde ilerleyen Çenet eğiten öğreten bilgi sahibi olunmasını sağlayan belgesel çekimleri üreterek hayatımıza renk katan Çenet  içeriklerini üretmeye devam ederken gelirinin de sosyal medya üzerinden gelirinin yüksek olduğu düşünülüyordu.

Bir Hisse Üst Üste Kaç Tavan Yapar? Bir Hisse Üst Üste Kaç Tavan Yapar?


Fakat kısa bir süre önce youtube kanalının bir kez hacklenmesiyle ilgili paylaşımda bulunan Çenet yaklaşık 300.000’e yakın abone kaybetmesiyle ilgili üzüntüsünü dile getiren Çenet  onun adıyla hesabıyla ilgili yapılan paylaşımlara izleyicilerinin itibar etmemesini ve onunla alakalı içeriklerin olmadığını belirten bir video paylaştı. Yaklaşık altı dil bilen Çenet donanımlı bir youtuber olduğuda bilgilerimiz arasında yer alıyor.

Kaynak: R. Rüzgar Yel