Sezen Uğurlu Kimdir?
Sezen Uğurlu ilgili derlediğimiz bilgilerimiz şu şekilde; İlk ve Orta öğrenimini İstanbul Büyükçekmece’de tamamlayan Uğurlu daha sonrasında İstanbul Üniversitesi  “Gazetecilik” bölümünü bitirerek iş hayatına atılan isim 2014 yılında ilk deneyimini SEO haberleri, ekonomi, gündem, ekonomi, dünya haberleri yazarak başladı. 

Ariel İsrail Malı mı? Ariel Nerenin Malı? Ariel İsrail Malı mı? Ariel Nerenin Malı?


Sezen Uğurlu Mesleği Nedir?
Sezen Uğurlu 31 Mart Yerel seçimleri sonrası ablası Seden Bozbey’in eşi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından Bursa Büyükşehir Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na geçirilen Uğurlu gerek televizyon da gerek sosyal mecralarda çok aratılan isim haline geldi.
Sosyal medya da ve televizyon ekranlarında eniştesi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından “torpil” iddiaları aldı başını gitti. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama da bulunmayan tarafların sessizliği daha çok merak konusu haline geldi. 

Sezen Ugurlu Kimdir Ve Kac Yasinda1


Sezen Uğurlu Kaç Yaşında?
Sezen Uğurlu ile ilgili gerek internet gerek sosyal medyada yaptığımız araştırmalarda kendisiyle ilgili sadece aldığı eğitim ve eniştesi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile olan “torpil” dedikoduları harici bir bilgiye ulaşılamadı. Yapılan atama ile ilgili de herhangi bir açıklama bulunmuyor. 
Sosyal mecralarda çıkan bir diğer söylenti ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yakın çevresinden görevi devir aldıktan sonra gerçekleşen görev değişimleri de dikkatlerden kaçmadı. Bursa Büyükşehir belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in baldızı Sezen Uğurlu’yu Bursa Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na ve üç yakın akrabasını da üst düzey göreve getirdiği söylentileri devam ediyor.  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı dairesini aile şirketine çevirdiği söylentilerinin ardı arkası kesilmiyor. 
Sezen Uğurlu Evli Mi?
Sezen Uğurlu’nun evliliği ve çocuğu olup olmadığına dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel