Survivor Bozok'un gündeme gelmesinin ardından Bozok Gören'in mesleği merak ediliyor. Survivor'da ünlenen ünlü manken Bozok Gören'in mesleği nedir? Survivor Bozok Mesleği Ne? İşte detaylar...

Mert Ramazan Demir’in Kaşları Gerçek mi? Mert Ramazan Demir’in Kaşları Gerçek mi?

Survivor Bozok Kimdir?

Bozok Gören, 5 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kökeni Ankaralı olan Gören'in eğitim hayatı Ankara, İstanbul ve Amerika'da geçti. 2000 yılında bir ajansda mankenlik kariyerine adım atan Gören, mankenlik yaparken tanınmış mankenlerden Çağla Şikel'le sıkça anıldı. Mankenlik kariyerini sonlandırıp Amerika'da 9 yıl boyunca restoran ve bar işletti. Aynı zamanda su altı teknolojisi eğitimi alan Gören, profesyonel bir dalgıçtır. 2012'de Türkiye'ye dönüp Çeşme Alaçatı'ya yerleşen Gören, aynı yıl içinde New York'ta tanıştığı Amy ile evlendi.

Survivor Bozok Mesleği Ne?

Survivor Bozok, önceden mankenlik ve işletmecilik yapmış biridir. Mankenlik kariyerine 2000 yılında Neşe Erberk ajansında başlamıştır. Ayrıca su altı teknolojisi eğitimi alarak profesyonel bir dalgıç olmuştur.

Mankenlikten sonra Amerika'da 9 yıl boyunca restoran ve bar işletmiştir. Survivor yarışmasından sonra İzmir'e yerleşmiş ve burada bir restoran açmıştır. Daha sonra Hawaii'ye taşınarak ailesiyle birlikte burada bazı dönemler geçirmektedir.

Kaynak: R. Rüzgar Yel