Karaman’da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kutlanan programın yer ve içeriğinde değişikliğe gidildi. Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’in talimatlarıyla bu sene 2’si anaokulu 4’ü ilkokul toplam 6 okulun ortaklaşa düzenlediği törende binin üzerinde öğrenci ve öğretmen görev yapacak. 

Meteoroloji Çiftçileri Uyardı Meteoroloji Çiftçileri Uyardı

Uzun Bir Aradan Sonra Hep Birlikte Ayni Agizdan Yasasin 23 Nisan2
Bando gösterilerinden, halk oyunlarına, şiirlerden, Anadolu Ateşi dans gösterisine pek çok kareografinin hazırlandığı programın başlangıç saati 10 olarak belirlendi. Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları ile devam edecek olan İl Geneli kutlamaları öncesi 09’da ilk olarak Cumhuriyet Parkında bulunan Atatürk Parkına çelenk konulacak.  Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Karaman İl Jandarma Komutanı Murat Alkan Karaman İl milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan sahadaki kutlamalara geçmeden önce makamlarını bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklara teslim edecekler.

Uzun Bir Aradan Sonra Hep Birlikte Ayni Agizdan Yasasin 23 Nisan1

Okul idareleri tarafından belirlenen öğrencilerin isteklerini ilgili kurum müdürlerine kendilerinin birebir aktarmasına imkan sağlayacak olan temsilde;  
Karaman Valilik Makamına Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulu, 
Karaman Belediye Başkanlığı Makamına Cumhuriyet N.A.İlkokulu,
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü  Makamına Gevher Hatun Anaokulu,
Karaman İl Jandarma Komutanlığına İbrahim  Bey Ortaokulu,
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yem Sanayi İlkokulu ve Piri Reis İlkokulu öğrencileri yer alacaklar.

Uzun Bir Aradan Sonra Hep Birlikte Ayni Agizdan Yasasin 23 Nisan3