Üsküdar Selami Ali Mahallesinde oturan 16 yaşındaki Ayça Karahanoğlu 30 Ağustos Cuma günü saat 16.00 sıralarında anneannesine gitmek için evden çıktı. Kızlarından o zamandan beri haber alamayan aile polise giderek kayıp ihbarında bulundu. 7 gündür Ayça’dan haber alamayan aile kızlarının bulunmasını istiyor.

39 yaşındaki polis memuru görevi başında kalbine yenik düştü 39 yaşındaki polis memuru görevi başında kalbine yenik düştü

16 yaşındaki Ayça, 7 gündür kayıp

"Evladımın ölü ya da diri bulunmasını istiyorum"

Konuyla ilgili konuşan Ayça’nın annesi Aylin Karahanoğlu ,"Kızım cuma günü evdeydi. Anneannesine diye çıktı. Gidiş o gidiş bir daha haber alamadım. Tam 7 gün oldu. Haber alamıyorum, çok kötü durumdayım. Evladımdan haber istiyorum. Ölü ya da diri bulunmasını istiyorum. " dedi.

Ayça’nın babaannesi Emel Karahanoğlu ,"Ben de buradan kızıma seslenmek istiyorum. Allah rızası için bir gören duyan varsa haber versin. Perişan olduk, 7 gündür bir haber alamıyoruz. Öldü mü kaldı mı çok merak ediyoruz. Gören duyan varsa Allah rızası için ihbar etsin. Ayça neredesin? Bir haber ver, telefon et. " şeklinde konuştu.

16 yaşındaki Ayça, 7 gündür kayıp

Kaynak: İHA