Olay, akşam saatlerinde Hürriyet Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında eskiye dayalı husumet olduğu öğrenilen H.B.U. (22) ve M.T.D. (22), 70 ABC 134 plakalı motosikletle cadde üzerinde seyir halindeyken, 70 ABV 800 plakalı çekici araçla karşılaştı.

Karamanda Silahli Catisma 1I Agir 2 Yarali4

Çekicide bulunan M.Y. ve E.S. ile motosikletteki H.B.U. ve M.T.D. arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada motosikletteki H.B.U. ile M.T.D. isimli şahıslar vurularak yaralanırken M.Y. ve E.S. olay yerinden kaçtı. Çatışma esnasında park halindeki bir otomobile de kurşun isabet etti.

Karamanda Silahli Catisma 1I Agir 2 Yarali13

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken silahla yaralanan şahıslar ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahla yaralanan M.T.D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken olay yeri inceleme ekibi olay yerinde inceleme yaptı.

2 Kisinin Yaralandigi Silahli Catismada Supheliler Bakin Nerde Yakalandi1

Tartıştığı adamı öldüren kadına 15 yıl hapis cezası Tartıştığı adamı öldüren kadına 15 yıl hapis cezası

Şüpheliler 30 kilometre uzaklıktaki köyde yakalandılar

Olaya karışan şüphelilerden M.Y. ve E.S. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması neticesinde merkeze uzaklığı yaklaşık 30 kilometre olan Değirmenbaşı köyündeki müstakil bir evde kısa sürede içerisinde yakalanarak Karaman’a getirildi. Yakalanan şüpheliler hastanede yapılan sağlık kontrolü sonrasında sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Silahlı çatışmadan sonra Karaman Emniyeti hemen yakaladı Foto Galeri: Silahlı çatışmadan sonra Karaman Emniyeti hemen yakaladı

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN