Alaattin Köseler Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? sorusunun cevabını merak edenler internet üzerinde araştırma yapıyor.

Alaattin Köseler Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

1960 yılında Paşabahçe’de dünyaya gelen Alaattin Köseler, ilk olarak 1972’de Paşabahçe İlkokulu'nu tamamladı. Daha sonra 1975 yılında Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu’ndan mezun oldu. Eğitim hayatına devam ederek 1978 yılında Paşabahçe Ferit İnal Lisesi'nden başarıyla mezun oldu ve 1983 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Hayatı boyunca sporla ilgilenen Köseler, Beykoz Spor Kulübü’nün Basketbol şubesinde on iki sene boyunca Yıldız, Genç ve A Takım olmak üzere basketbol oynadı. Mimarlık alanında kariyerine başlayan Köseler, çeşitli inşaat firmalarında proje müdürü ve şantiye şefi olarak görev aldı. Daha sonra kendi mimarlık ofisini kurarak Bahçeşehir Ticaret Merkezi gibi birçok büyük projeye imza attı.

1999 Yerel Seçimleri'nde halkın teveccühüyle Beykoz Belediye Başkanı seçilen Köseler, döneminin en büyük ve modern Hayvan Barınağı'nı hizmete açtı. Beykoz'un sembolü haline gelen Bayrak Anıtı'nı halkın beğenisine sundu ve Rüzgarlıbahçe'de Hizmet Binası'nı hayata geçirdi. Beykoz'un köklü sorunlarından biri olan imar sorununu çözmek için çeşitli projeleri uyguladı ve ilçenin tüm paftalarını bilgisayar ortamına aktararak sayısallaştırılmasını sağladı.

İşsizlik sorununa çözüm bulmak için İTKİP ile ortak proje geliştiren Köseler, 1500 kişiye iş imkanı sağladı. 2004 yılında depreme yönelik çalışmalarıyla Bakırköy Belediyesi tarafından kullanılarak Afet Karar Destek Modelleri oluşturuldu ve bu projeler birçok ödül kazandı. TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği) üyesi olan Köseler, evli ve bir çocuk babasıdır.

Tarım Bakanlığı yeni hileli gıda listesini açıkladı: Bu ürünler dolabınızda olabilir Tarım Bakanlığı yeni hileli gıda listesini açıkladı: Bu ürünler dolabınızda olabilir

Alaattin Koseler Kimdir Kac Yasinda Ve Nereli (2)

Alaattin Köseler Kimdir?

Alaattin Köseler Beykoz Belediye başkanıdır.

Alaattin Köseler Kaç Yaşında?

1960 yılında doğan Alaattin Köseler 64 yaşındadır.

 Alaattin Koseler Kimdir Kac Yasinda Ve Nereli(1)

Alaattin Köseler Nereli?

Paşabahçe’de doğan Alaattin Köseler Paşabahçelidir.

Kaynak: R. Rüzgar Yel