Ali Sürmeli Sosyal Medya Hesabı Hacklendi? Ali Sürmeli Alevi mi? Ali Sürmeli Kimdir? Ali Sürmeli Hayatı?  Detaylar haberimizde

SGK Uzmanı Ersin Bayav’dan çarpıcı açıklama: 2. EYT Yolda mı? SGK Uzmanı Ersin Bayav’dan çarpıcı açıklama: 2. EYT Yolda mı?

Ali Sürmeli Kimdir?

7 Nisan 1959 yılında Bingöl Solhan’da dünyaya gelmiştir 64 yaşındadır Zaza allı Türk sinema ve tiyatro oyuncusudur aslen Muş Varto Omeriyan (Onpınar) Köyü’ndendir, Alevi’dir. Sürmeli'nin babası Anadolu'da postacı olarak görev yapmıştır. Çocukluğu çeşitli Anadolu şehirlerinde geçmiştir. Sürmeli, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Kariyerine Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde devam etmiştir. Ayrıca sinema filmlerinde ve dizilerde de rol almıştır. İlk başrolünü 1995 yılında "Düş, Gerçek, Bir de Sinema" adlı filmde oynamıştır. Televizyonda Deli Yürek dizisiyle tanınmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Çarpışma adlı dizide Cansız rolünü oynamıştır. Son olarak, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Doğan Baba karakterini canlandırmıştır.

Ali Sürmeli Sosyal Medya Hesabı Hacklendi?

Ali Sürmeli’nin sosyal medya hesabı bir başka kullanıcının eline geçti ve ardı ardına birçok iddiada bulunan paylaşımlar yapıldı. Ünlü oyuncu ise hesabının çalındığını iddiaların yalan olduğunu açıkladı ve savcılığa gidip şikayetçi olduğuna dair kesin olmayan bilgiler var.

İşte Sosyal medya hesabından yapılan bazı paylaşımlar;

Ali Surmeli Sosyal Medya Hesabi Hacklendi Ali Surmel Hesabi Mi Calindi (4)Ali Surmeli Sosyal Medya Hesabi Hacklendi Ali Surmel Hesabi Mi Calindi (3)Ali Surmeli Sosyal Medya Hesabi Hacklendi Ali Surmel Hesabi Mi Calindi (2)Ali Surmeli Sosyal Medya Hesabi Hacklendi Ali Surmel Hesabi Mi Calindi (1)

Kaynak: Hatice Karaca