Karaman FK-Ankara Demirspor Maçı Hakemleri Açıklandı Karaman FK-Ankara Demirspor Maçı Hakemleri Açıklandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen ''Amatör Spor Haftası'' etkinlikleri bu yıl 7-11 Ekim 2024 tarihleri arasında 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenecek.
Karaman’da da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek Amatör Spor Haftası etkinlikleri 7 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek kortej yürüyüşü ile başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde saat 15.30’da sporcular, antrenörler, öğrenciler ve spor severlerin katılımıyla gerçekleşecek yürüyüşte Karaman sokakları spor coşkusuyla renklenecek.
Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona erecek kortejin ardından, haftaya özel olarak birçok branşta yapılacak spor etkinlikleriyle, amatör sporcular ve vatandaşlar yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleşecek bu etkinlikler, hem sporculara hem de izleyicilere keyif dolu anlar yaşatacak.
AMATÖR SPOR HAFTASI’NDA SPORUN VE SAĞLIKLI YAŞAMIN ÖNEMİ VURGULANACAK
Karaman, 07-11 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Amatör Spor Haftası etkinlikleriyle spora ve sağlıklı yaşama dikkat çekecek. Etkinlikler boyunca yapılacak olan müsabakalar ve spor aktiviteleri, hem amatör sporcuların yeteneklerini sergilemelerine fırsat tanıyacak hem de toplumda spor bilincini yaygınlaştıracak.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenecek etkinliklerle Karaman’da sporun ve sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapılacağını belirtti. Karadeniz, “Amatör Spor Haftası boyunca her yaştan sporcunun katılım sağlayacağı etkinliklerle, Karaman’da sporu teşvik etmeyi ve sağlıklı yaşam bilincini yaymayı hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz,” dedi.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL