Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi 1191.  Sokakta meydana gelen olayda iddialara göre, 48 yaşındaki Mehmet A. isimli şahıs, sabah saatlerinde 43 yaşındaki sevgilisi Aynur Çilli ve Aynur Çilli'nin 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli ile birlikte Kepez ilçesi Duacı Mahallesi'ne gitti. Burada, sebebi bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu Mehmet A., sevgilisi Aynur Çilli'yi başına defalarca taşla vurarak öldürüp, olay yerinden çocukla birlikte ayrıldı.

Ormanlık alanda bir kadın cesedi bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde  kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, jandarma ekipleri cesedin Aynur Çallı'ya ait olduğunu tespit etti. Aynur Çilli'nin Mehmet A. ile birlikte yaşadığını belirleeyen jandarma ekipleri Doğuyaka Mahallesi'ndeki eve geldiğinde Mehmet A.'yı evde yakalarken Bulutcan Çilli'yi elleri, ayakları ve boynundan iple bağlı olarak cenin pozisyonunda yerde ölü olarak buldu. 

Otomobille elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 yaralı Otomobille elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 yaralı

Mehmet A.'nın Aynur Çilli'yi öldürdükten sonra 8 yaşındaki Bulutcan Çilli'yi eve getirdiği ve olaya şahit olduğu için burada çocuğu boğarak öldürdüğü belirlendi. Katil zanlısının boğarak öldürdüğü çocuğu çuvala koyup, evden çıkarmaya hazırlandığı ancak çıkamadan jandarma tarafından yakalandığı öğrenildi. Zanlı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayın yaşandığı mahallede oturan komşu Selahattin Doğan "Mehmet A. yaklaşık bir buçuk yıl önce mahallemize taşındı. Bugün jandarma ekipleri geldiğinde, ben de onlarla birlikte içeri girdim. Küçük çocuğu domuz bağıyla bağlı olarak yerde yatarken gördüm. Çok şaşırdım. Duyduğuma göre önce kadını ormanlık alanda taşla öldürmüş, ardından buraya gelerek çocuğu boğmuş. Adam jandarma tarafından evinin önünde yakalanmış. Daha sonra jandarma ekipleri tanık olarak ifademi almak için beni tekrar eve götürdüğünde, çocuğu yine aynı şekilde yerde yatarken gördüm. Boğazında plastik kelepçe vardı ve boğularak öldürülmüştü."

Kaynak: İHA