Karaman merkez Urgan Mahallesi'nde bulunan Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi’nde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, 11. sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen 17 yaşındaki A.G. ile 17 yaşındaki Mehmet Eren P. arasında okul yerleşkesi içerisinde bulunan spor salonunda tartışma çıktı.

Arkadaslarinin Gozu Onunde Her Sey Bir Anda Oldu (2)

"Ortaokuldan Beri Devam Eden Husumet İddiası"

Sözlü başlayan tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine A.G., okula çantasında getirdiği tabanca ile öğretmen ve diğer öğrencilerin gözü önünde Mehmet Eren P.'ye 3 el ateş ederek göğsünden ve elinden vurdu. Kanlar içinde yere yığılan ve çok kan kaybeden Mehmet Emin P.  zaman kaybetmeden olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Arkadaslarinin Gozu Onunde Her Sey Bir Anda Oldu (4)4

Kahvehanede 18 yaşındaki silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti Kahvehanede 18 yaşındaki silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Acil serviste görevli doktorların hayata döndürmek adına zamanla yarıştığı Mehmet Eren P. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Olaydan sonra polis tarafından tabanca ile birlikte gözaltına alınan A.G., hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İki genç arasında kız meselesinden kaynaklanan ve ortaokuldan beri devam eden bir husumet olduğu iddia edildi.  

Arkadaslarinin Gozu Onunde Her Sey Bir Anda Oldu (1)
  

Kaynak: İHA