Sosyal medyada kullanıcılar Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? sorusu ve Ata Demirer hangi okullarda eğitim almıştır?, Ata Demirer'in sanat kariyeri nasıl başlamıştır?, Ata Demirer'in oyunculuk ve komedi kariyerindeki başarıları nelerdir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar...

Ata Demirer'i annesi öpücüklere boğdu İhlas Haber Ajansı

Ata Demirer Kimdir?

Melek Mosso kaç çocuğu var ? Melek Mosso kaç çocuğu var ?

Ata Demirer, 6 Temmuz 1972'de Bursa'da doğdu. Müziğe olan yeteneğini küçük yaşlarda keşfeden Demirer, ortaokul ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nde eğitim aldı ve İstanbul'a yerleşti.

Konservatuvar yıllarında müzikle birlikte bar komedyenliği denemelerine başlayan Demirer, Vitamin Grubu üyesi Gökhan Semiz'in desteğiyle stand up gösterilerine adım attı. İlk profesyonel performansını E.Ş.E.K Tiyatro Grubu aracılığıyla gerçekleştiren sanatçı, Dormen Tiyatrosu'nda "Komik Para" adlı oyununda sahne aldı ve "Ege Kumpanya" adlı gösteri orkestrasını kurdu.

Ata Demirer Özge Borak'a rol verecek mi? İhlas Haber Ajansı

1996 yılında Uğur Yücel ile tanışması, Demirer'in komediye olan tutkusunu pekiştirdi ve stand up gösterilerine odaklandı. "Tek Kişilik Dev Kadro" oyunuyla Leman Kültür'de büyük başarı elde eden sanatçı, "Korsan TV" programıyla televizyon kariyerine adım attı. "Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı "Volkan" karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.

Ata Demirer, televizyon projelerinin yanı sıra "Kısık Ateşte 15 Dakika" filmiyle sinema kariyerinde de başarı yakaladı. "Eyyvah Eyvah" serisi ve "Berlin Kaplanı" gibi filmlerle izleyiciyle buluştu. Özel hayatında 2012 yılında oyuncu Özge Borak'la evlenen ve 2014 yılında boşanan Demirer, Türkiye'nin önde gelen komedyenlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Ata Demirer : 'Herkes nasibini yer' İhlas Haber Ajansı

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği bölümünde tamamladı.

Ata Demirer kaza geçirdi! İhlas Haber Ajansı

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL