Ayşenur Keskin Balkan Judo Şampiyonası'nda Bronz Madalya Kazandı

Şampiyona, 31 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşti ve Türkiye'den katılan sporcular arasında Karamanlı judo sporcusu Ayşenur Keskin, önemli bir başarıya imza attı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörlerinden Ahmet Ömre Türe ile birlikte milli takıma davet edilen Keskin, 78 kilo kadınlar kategorisinde mücadele etti. Maçlarda gösterdiği performansla bronz madalyanın sahibi olan Keskin, ayrıca mix takım müsabakalarında da yer alarak Türkiye milli takımının üçüncülüğünde büyük katkı sağladı.

Ayşenur Keskin'den Balkan Şampiyonası'nda Büyük Başarı1

Arda Güler Real Madrid'de etkili başladı Arda Güler Real Madrid'de etkili başladı

Ayşenur Keskin, bronz madalya kazandığı için mutlu olduğunu belirterek, "Bosna-Hersek’te düzenlenen şampiyona bana büyük bir tecrübe kazandırdı. Bronz madalya kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Gelecek hedefim, bu madalyanın rengini altına çevirmek için çalışmalarımı aralıksız sürdüreceğim. Bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Keskin’in başarısını takdir ederek, başarılı sporcuyu ve antrenörü Ahmet Ömre Türe’yi tebrik etti. Karadeniz, başarılarının devamını dileyerek, Keskin’in elde ettiği başarının Karaman için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Kaynak: BÜLTEN