Antalya'nın Alanya ilçesi Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesi üzerinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye gre Emre Alıcı, 31 yaşındaki eşi Esma Alıcı ve 1 yaşındaki kızları F. E. A. ile birlikte gezinti yapmak için 07 AYK 819 plakalı safari araçlarıyla yola çıktı.

Aracın çalışmaması üzerine Emre Alıcı kontrol amaçlı araçtan indiği sırada el freni boşalan cip bir anda hareket etmeye başladı. Emre Alıcı’nın hareket halindeki cipi durdurma çabaları sonuç vermezken cip önce duvara çarptı, oradan da hızla yokuş aşağı geri giderek uçurumdan yuvarlandı.

Babanin Cabasi Yetmedi2

Kadın girişimciyi evinde vahşice öldürdüler Kadın girişimciyi evinde vahşice öldürdüler

Uçurumdan hemen önce çarpmanın etkisiyle Emre Alıcı durdurmaya çalıştığı araçtan düşerken, metrelerce yükseklikten inşaat malzemelerinin olduğu yere düşen araçta bulunan Esma Alıcı ve kızlarıF.E.A. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, araç içerisinde sıkışan anne Esma Alıcı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı F. E. A. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. F. E. A.’nın çocuk cerrahisi bölümünde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA