İrfan Can Kahveci Kimdir? İrfan Can Kahveci ile Nihat Kahveci akraba mı? İrfan Can evli mi? İrfan Can Kahveci Kimdir? İrfan Can Kahveci ile Nihat Kahveci akraba mı? İrfan Can evli mi?
Karaman Futbol Kulübü, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 7. hafta karşılaşmasında Somaspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Başkan Suat Akbay, galibiyeti kutlayarak, “Hanemize üç puan daha yazdırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Diyarbekirspor maçı için tüm halkı davet eden Akbay, “Haydi Karaman! Birlikte başaracağız!” diyerek takımın motivasyonunu artırdı.
Başkan Akbay, "Hanemize üç puan daha yazdırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Teknik ekip ve oyuncularımızı tebrik ediyoruz," dedi. Yönetim kurulu olarak Karaman’a spor alanında daha güzel günler yaşatabilmenin heyecanıyla çalıştıklarını ifade eden Akbay, "Özellikle evimizdeki maçların, Karaman halkı için iki haftada bir aile bireyleriyle kaliteli zaman geçirilecek bir etkinlik olduğuna inanıyoruz," diye ekledi.
Bu bağlamda, bu hafta oynayacakları Diyarbekirspor maçında tüm halkı davet eden Akbay, "Daha önceki maçlarımızda olduğu gibi, en küçüğünden en büyüğüne bütün aile bireyleri ile birlikte bekliyoruz. Haydi Karaman! Birlikte başaracağız," şeklinde konuştu.

Kaynak: Mehmet Akif ORHAN