Ziraat Türkiye Kupası'nda Karaman FK’nın Rakibi Belli Oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda Karaman FK’nın Rakibi Belli Oldu!
Çok büyük zorluklarla kurulan ve kapanma aşamasından dönen Karaman F.K., Türkiye Futbol Liglerinin en az bütçeli takımı olarak bu sezon mücadele etmeye başladı. Ancak takım, ilk maçından itibaren hakem hatalarıyla da baş etmek zorunda kaldı. Başkan Varol, Kazım Nas hocamızın liderliğinde, Mehmet Yıldırım hocamızın önderliğindeki teknik heyet ve özverili futbolcu grubu ile bu ligde fark yaratmaya çalıştıklarını ifade etti.
"Futbolu haddimizi bilerek oynuyoruz"
Varol, “Evet, çok hücum ağırlıklı bir oyun oynayamıyoruz; evet, her taraftarın hayalindeki skorları alamıyoruz belki ama haddimizi bilerek oynamamız gereken futbolu sahaya yansıtarak maçları kazanmak için mücadele ediyoruz. Altay gibi köklü bir kulübü kendi evinde mağlup edip kupada tur atladık. Yüzbinlerce insan Aspor'dan canlı izledi” dedi.
"Şehrimizin talihi değişiyor"
Şehrin yönetiminden de olumlu bir destek aldıklarını belirten Varol, “Sayın Valimiz Mehmet Fatih Çiçekli ve Emniyet Müdürümüz Mehmet Turhan, maçları heyecanla takip ediyorlar. Bu kısa sürede şehri nasıl sahiplendiklerine tanık olduk” şeklinde konuştu. Ancak, hakem hatalarının devam ettiğini ve bu durumun puan kaybına yol açtığını vurguladı.
"Gasp edilen puanlar, bizleri üzmeye devam ediyor"
Varol, “Elazığ maçında başlayan hakem hataları büyüyerek devam ediyor. Puanlarımız gasp ediliyor. Şampiyonluk için kurulan takımlar, bizden puanları hakem desteğiyle aldılar. Bu durum karşısında daha çok çalışmak zorundayız çünkü tüm camianın üzerinde Karaman şehrini temsil etme yükü var” diye ekledi. Özellikle Aksaray maçında iptal edilen gol ve aleyhlerine verilen fauller konusunda şikayetlerini dile getirdi.
"Hakemlerin adaletini bekliyoruz"
Başkan Varol, “Karamanlı hakemlerimizden, futbolun geleceği olarak sahada adil olmalarını bekliyoruz. Hakem arkadaşlarımızın, kendi şehirlerinin takımları lehine karar vermelerini istemiyoruz. Biz, Hz. Ömer’in adaletini bekliyoruz. Bu küçük Anadolu şehrine zulüm yapmayın, bırakın futbolu oynayalım” ifadelerini kullandı.
"Destek bekliyoruz"
Son olarak, taraftarlara çağrıda bulunan Varol, “Altay ve Soma galibiyetleri sonrası Diyarbekirspor karşısında da taraftarımızın sonsuz desteğiyle kazanıp düşme potasından hızla uzaklaşacağımıza inanıyorum. Tüm Karamanlı hemşerilerimi tribünleri doldurmaya davet ediyorum. Biz bize yeteriz!” dedi.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL