Bakanlıktan Karaman'daki olayla ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakanlıktan Karaman'daki olayla ilgili son dakika açıklaması geldi!

Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak, ekip ruhunu pekiştirmek amacıyla Belediye personelini tatile gönderdi.

Baskan Yesildastan Jest Belediye Personeline Mersin Tatili1
Bir yandan kasabaya hizmet edip, yoğun bir çalışma dönemi geçirirken, diğer taraftan da tüm bu çalışmalar için birlikte mesai yaptıkları personelin ihtiyaç ve sıkıntılarını gözetip, ellerinden gelen desteği verdiklerini belirten Akçaşehir Belediye Başkanı Soner Yeşildaş, "Altı aylık süre içerisinde yoğun bir çalışma dönemi yaşadık. Hem rutin belediye hizmetleri, hem 24 saat esasına göre devam ettirdiğimiz eleme tesisi ve değirmen hizmetlerini hem de büyük bir festival sürecini geride bıraktık. Önümüzde çalışma ve projelerimizin daha da yoğunlaşacağı günler var. Amacımız uzun ve yorucu geçeceğini düşündüğümüz hizmet maratonunda çalışanlarımızın motivasyonunu en üst düzeye çıkarmak ve hep birlikte Akçaşehir'imize en iyi hizmeti verebilmektir. Biz belediye yönetimi olarak her zaman çalışanın ve üretenin yanındayız ve haklarını sonuna kadar koruyacağız” diye konuştu.

Baskan Yesildastan Jest Belediye Personeline Mersin Tatili4

Başkanın bu jestinden büyük bir mutluluk duyan Akçaşehir belediye personeli iki grup halinde yaptıkları Mersin tatilinde eğlenerek çalışma sezonunun yorgunluğunu çıkardı.

Baskan Yesildastan Jest Belediye Personeline Mersin Tatili3

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI