Bolu’nun Seben ilçesine bağlı Çeltikdere köyünde, gece saatlerinde meydana gelen yangın, büyük paniğe neden oldu. Cemil Esmer’e ait olan samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüyerek bitişikteki eve sıçradı.

Yangın, gece saatlerinde köy sakinlerini uykularından uyandırırken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevler, evdeki mutfak tüpünün patlamasına neden oldu. Patlama, büyük bir korkuya yol açarken, çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti.

Otomobil Boş Araziye Uçtu 3'ü Çocuk 5 Yaralı Otomobil Boş Araziye Uçtu 3'ü Çocuk 5 Yaralı

Bayram Gunu Evsiz Kaldilar

Olay yerine gelen ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Neyse ki, yangın sırasında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Ancak, yangın nedeniyle hem samanlık hem de ev kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatılırken, köydeki vatandaşlar yangın anını büyük bir korku ile izledi. Yangının maddi zararı ise büyük oldu. Ekiplerin bölgede yaptığı ilk incelemelere göre yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmadı.

Kaynak: İHA