Kamyonetle Hafif Ticari Çarpıştı: 2 Yaralı Kamyonetle Hafif Ticari Çarpıştı: 2 Yaralı

Yeni Vezin Dergisinin Temmuz-Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 20. sayısında, 24 Ağustos 2014 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Milli şairimiz Bekir Sıtkı Erdoğan'a özel bir yer ayrıldı. Vefatının 10. yılında, şairin eserleri ve onun için kaleme alınan yazılar bu sayıda okuyucularla buluşuyor.
Bu özel sayıda İ. Ünver Nasrattınoğlu, Ahmet Özdemir, Hadi Önal, A. Erol Göksu, Tamilla Aliyeva, Ayhan Nasuhbeyoğlu, Abdullah Satoğlu, Mestan Karabacak, Müzeyyen Sade, Halil Gökkaya, Hikmet Elitaş, Atılay Erge, Abdulhadi Bay, Berran Yalçın, İbrahim Berber, Mustafa Turanî, Yusuf Özcan, Ahmet Duran, Satılmış Şen, Bedrettin Keleştimur, Ercan Şahin Doğaner, Atıf Islamzade, Cemalettin Turan, Yakup Polat, Fatma Özger Bilgiç, Faruk Gökbulut ve Öcal Uzunay gibi edebiyatçıların eserleri yer alıyor.
Derginin özel sayısı ile ilgili açıklama yapan Dergi Sahibi Hikmet Elitaş, “Yeni Vezin Dergisi'nin bu sayısı, Bekir Sıtkı Erdoğan'ın anısını yaşatmak ve onun şiir dünyasını yeni nesillere aktarmak amacıyla hazırlandı. Edebiyatseverler, dergide Erdoğan’ın şiirleriyle birlikte onun edebi mirasını ve yaşam öyküsünü detaylı bir şekilde inceleyebilecekler” dedi.

Kaynak: HATİCE KARACA