Bensu Soral Oynadığı Diziler? Bensu Soral Kim? Bensu Soral Oynadığı Filmler? Detaylar haberimizde..


Türkiye’nin sevilen oyuncularından olan ve oynadığı filmlerde merak edilen Bensu Soral ile alakalı merak edilen sorulardan olan Bensu Soral Oynadığı Dizlier? Bensu Soral Kim? Bensu Soral Oynadığı Filmler? Detaylar haberimizde..


Bensu Soral Oynadığı Diziler?
23 Mart 19914 yılında Bursa’da dünyaya gelen ve üç kardeş olarak bilinen Bensu Soral ikiz kardeşlerden biri olduğu bilinmektedir. Kendi gibi ünlü oyunculardan olan Hande Soral’ın kız kardeşi olarakta bilinmektedir.

Marmaris’te Şahan Gökbakar’ın kaçak yapısı mühürlendi Marmaris’te Şahan Gökbakar’ın kaçak yapısı mühürlendi

İkiz erkek kardeşi olduğu bilinen Bensu Soral mobilyacı bir babanın kızı olarak İnegöl’de dünyaya geldiği ve eğitim hayatını İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezun olduğu ve Hâlen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerine eğitim gördüğüde araştırmalarımız sonucu elde ettiğimiz bilgiler içerisinde yer almaktadır.

Oyunculuğa ise ablası Hande Soral'ın desteğiyle başlayan ve hem dizi, sinema, hem de dijital platformda kariyer hayatını zirveye çıkaran Bensu Soral’ın oynadığı diziler şu şekildedir; Yol Ayrımı, Vicdan, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar, İçerde, Cam Tavanlar, Tuzak gibi Türk yapımı dizilerde hem yardımcı oyuncu hemde başrol oyuncusu olarak rol aldığı ve her oynadığı dizi de de gözde oyunculardan olduğu bilinmektedir.

Özellikle içerde dizisinde çok sevilen ve güzelliğiyle oyunculuğu çok beğenilen Bensu Soral bir dönem magazin gündeminde de çok konuşulan isimler arasında yer almayı başarmıştır. Çok sevilen oyuncu evlilik hayatında da mutluluğu yakaladığı bilinmektedir.

Kaynak: HATİCE KARACA