Türkücü Berdan Mardini ve Dilara Talay çifti dün, sade ve sessiz bir törenle evlenen çift, ilişkilerini resmiyete dökerek mutluluklarını paylaştı.
“Paris, Roma Değil, Başakşehir’i Tercih Ettik”
Berdan Mardini ve Dilara Talay, Başakşehir Nikah Dairesi'nde yapılan nikah töreniyle dünya evine girdi. Mardini, nikah töreni hakkında yaptığı açıklamada, “Sürpriz ve sade bir nikah tercih ettik. Millet Paris, Roma ve Atina’da evlenir, biz de Başakşehir’i seçtik” diyerek esprili bir dille törenin özel olduğunu vurguladı.
Balayı Planları: Mardin’e Yolculuk
Yeni evli çift, balayı için de planlarını şimdiden yapmış. Berdan Mardini, eşi Dilara Talay’ı önce Mardin’e götüreceğini söyledi. “Eşimi dünyanın en güzel yeri olan Mardin’e götüreceğim” diyen Mardini, daha sonra, “Dilara nereye isterse, oraya gideriz” şeklinde konuşarak, birlikte çıktıkları bu yeni yolculukta birlikte kararlar alacaklarını belirtti.
Mutluluklarını Paylaştılar
Berdan Mardini, nikah törenine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, mutluluğunu sevenleriyle de paylaştı. Mardini ve Talay’ın birlikte geçirdiği zaman, onların ilişkisini daha da güçlendirdiği gibi, sosyal medya üzerinden birçok takipçisi tarafından da büyük ilgiyle karşılandı.