Karaman merkezde Millet Bahçesi arkasında yaklaşık 400 metrekarelik bir alan üzerine kurulan Recep Ülkümen Veteriner Kliniği 7/24 esasına göre otel konforunda hizmet verecek. Kliniğimizde sadece tıbbi bir tedavi değil aynı zamanda sevgi ve şefkatle dolu bir ortam sunmayı amaçlıyoruz diyen Veteriner Hekim Recep Ülkümen açılışta yaptığı konuşmada; “Evcil dostlarımızın sağlığına değer veriyoruz ve onların yaşam kalitesini yükseltmek için buradayız.

Karaman nöbetçi eczane bugün: Karaman’da 6 Eylül 2024 Cuma Günü Hangi Eczaneler Nöbetçi? Karaman nöbetçi eczane bugün: Karaman’da 6 Eylül 2024 Cuma Günü Hangi Eczaneler Nöbetçi?

↓ BU ÖZEL KLİNİĞİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN ↓

Karaman’da kedi köpek kliniği anlamında bir ilki sunduğumuz mekanımızda evcil hayvanlarımızın ameliyatlarından, aşılamalarına, banyolarından, diş temizliklerine pek çok hizmet mevcut. Tatil planı olan ya da anlık seyahat etmesi gereken hayvanseverlerimiz kedi ve köpeklerini gönül rahatlığıyla onlar için hazırlanan odalarda bırakabilecekler. Konaklama süresince yemeklerinden, günlük bakımlarına, gezdirmelerine bütün hizmetler konaklama dahilinde sunulmaktadır. Ben dahil 5 kişiden oluşan profesyonel bir ekiple hizmet edecek olan kliniğimizin Karaman’a hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Kaynak: R. Rüzgar YEL