Karaman merkez 1. İstasyon Caddesinde açılan Lezzet Pide Sofrasında etliekmek, peynirli pide, Mevlana, bıçak arası, ıspanaklı pide gibi klasikleşen pide çeşitlerinin yanı sıra şefin spesiyal pidesini tadımlayabileceksiniz. Açık ve kapalı olmak üzer iki alandan oluşan Lezzet Pide Sofrası sıcak atmosferi ve kaliteli hizmet anlayışıyla da ziyaretçilerine keyifli bir deneyim sunuyor.

Bundan Daha Lezzetlisini Baska Yerde Yiyemezsiniz1

İşletme hakkında basın mensuplarına bilgi veren işletmeci Onur Çelik “Geçtiğimiz günlerde açılışını yapmış olduğumuz mekanımıza davetimizi kırmayarak icap ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederiz. Karamanımızın zengin pide kültürüne modern bir dokunuş getirmeyi amaçlayan işletmemizde hem yerinde hem de paket servisiyle geniş bir müşteri kitlesine hitap etmeyi amaçlıyoruz.

“Sağlık, Güvenlik ve Askeri Personel İçin Özel İndirimler”

“Şehrimizin kahramanlarına minnettarlığımızı ifade etmek adına özel bir kampanya hazırladık. Sağlık çalışanlarımıza, asker ve emniyet teşkilatında görev yapan güvenlik görevlilerimize paket hizmette %10, gel alda %20 indirimin yanı sıra mekanımızda yemeleri durumunda %20 indirim uygulanacaktır.”

Bundan Daha Lezzetlisini Baska Yerde Yiyemezsiniz3

Bundan Daha Lezzetlisini Baska Yerde Yiyemezsiniz2

Karaman namaz vakitleri Karaman'da bugün ezan ne zaman okunacak? 14 Eylül 2024 Cumartesi karaman namaz vakitleri Karaman namaz vakitleri Karaman'da bugün ezan ne zaman okunacak? 14 Eylül 2024 Cumartesi karaman namaz vakitleri

Bundan Daha Lezzetlisini Baska Yerde Yiyemezsiniz5

Bundan Daha Lezzetlisini Baska Yerde Yiyemezsiniz6

Kaynak: R. Rüzgar YEL