Türk televizyon tarihinin en çok konuşulan isimlerinden Burcu Biricik anne oldu mu? Burcu Biricik’in bebeğinin cinsiyeti ne? Burcu Biricik bebeğine ne isim koydu? Burcu Biricik’in bebeği doğdu mu? sorularının cevaplarını haberimizde bulabileceksiniz.

2016 yılında fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin ile dünya evine giren Burcu Biricik anne olmanın heyecanını yaşadı.

Burcu Biricik Anne Oldu Mu Burcu Biricikin Bebeginin Ismi Ne2

Burcu Biricik Kimdir?

Dilan Polat savunma yaptı bakın ne dedi... Dilan Polat savunma yaptı bakın ne dedi...

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya'nın Elmalı ilçesinde doğan Burcu Biricik 2016-2017 yıllarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı dizisiyle kariyerinde iyi bir çıkış yakalamıştır. Başrollerini Birkan Sokullu; Ahmet Mümtaz Taylan gibi sanatçıların paylaştığı Hayat Şarkısı dizisi sonrası kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Burcu Biricik 2021 yılında Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun olan Burcu Biricik kadın hakları, çocuk hakları ve hayvan hakları gibi konularda kamuoyu yaratacak çalışmalar yürütmektedir.

Burcu Biricik Anne Oldu Mu Burcu Biricikin Bebeginin Ismi Ne1

Burcu Biricik'in Bebeğinin İsmi Ne?

2016 yılında foroğraf sanatçı Emre Yetkin ile dünya evine giren Burcu Biricik evliliğinin sekizinci yılında ilk kez anne olma heyecanını yaşadı. Gözlerden uzak mutlu bir evliliği olan Biricik geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladığı doğum gününde bebeğinin isminin Luna olacağını açıklamıştı.

Burcu Biricik Anne Oldu Mu Burcu Biricikin Bebeginin Ismi Ne3

Bu açıklama sonrası Biricik’in hayranlarının yanı sıra bebek sahibi olacak anne ve baba adayları da Luna ismi ne demek sorunun yanıtını araştırmaya başlamıştı. Dilimize Latince ve İtalyanca dillerinden geçen Luna ismi Dolunay anlamına gelmektedir.

Burcu Biricik ve Emre Yetkin’e ilk kez anne baba olma heyecanını tattıran Luna bebeğin 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü doğduğu öğrenildi.

Kaynak: HATİCE KARACA