Seda Sayan’ın orkestrasında yer alan ve daha sonrasında magazin dünyasına bomba gibi düşen Çağlar Ökten kaç yaşında? Sorusu sosyal medyada kullanıcılar tarafından aratılıyor. Peki Çağlar Ökten Kaç Yaşında?  Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten Kaç Yaşında ve kimdir? Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında kaç yaş var?

Sabahların Kraliçesi Seda Sayan'ın televizyon programlarına katılan eşi, Çağlar Ökten, genç yaşına rağmen gösterdiği olgunluk ve anlayışla dikkat çekiyor. Evliliklerindeki uyum ve mutluluklarıyla magazin gündeminden düşmeyen çift, halkın ilgisini çekmeye devam ediyor. Seda Sayan ile 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten hakkında merak edilenler…

Seda Sayan ve Çağlar Ökten boşanıyor mu? 7.5 aylık evliliğin sonuna mı  geldiler? - Magazin Haberleri

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987'de Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Babası elektrik teknisyeni olan Ökten'in annesi ev hanımıydı. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlardan itibaren belirginleşti ve pop müzikle yakından ilgilendi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Çağlar Ökten, müzik kariyerine odaklandı ve başarılı bir müzisyen haline geldi. Klasik Türk Müziği eğitimi de alan Ökten, Mersinli bir müzisyen olarak biliniyor.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, aslen Prag'da evlenmeyi planlasalar da sonunda İstanbul'da evlendiler. Nikahlarını kıymalarına tanıklık eden isimler arasında Safiye Soyman, Esra Özmen, Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun bulunmaktadır.

Acun Ilıcalı Evlendi Acun Ilıcalı Evlendi

Çağlar Ökten kimdir? Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten kaç yaşında,  nereli? Çağlar Ökten'in hayatı... - Haberler

Çağlar Ökten İle Seda Sayan Arasında Kaç Yaş Var?

Çağlar Ökten ile Seda Sayan arasında 25 yaş fark vardır.

Kaynak: R. Rüzgar Yel