Peki Cem Yılmaz Nereli ve Alevi mi? Cem Yılmaz Kimdir? işte Cem Yılmaz hakkında arama motorlarında sıkça aranılan bu soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle..

Nurgül Yeşilçay Ne Mezunu? Nurgül Yeşilçay Ne Mezunu?

Cem Yılmaz Kimdir?

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. Başarılı oyunjcu Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. Sahne hayatına 1995 yılının Ağustos ayında Leman Kültür'de gerçekleştirdiği ilk stand-up gösterisi ile adım atan ekranların sevilen ismi Cem Yılmaz, 2001 yılı sonuna kadar 1200'ün üzerinde gösteri yaparak geniş bir kitleye ulaştı. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Amerika'da da sahne aldı. Cem Yılmaz, 1998 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı'nın yaptığı "Her Şey Çok Güzel Olacak" adlı filmle oyunculuk kariyerine başladı. G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımlarda rol aldı ve üç filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı. Performanslarıyla birçok ödül kazanan Yılmaz, Sadri Alışık Ödülleri, 4. Yeşilçam Ödülleri ve Brüksel Uluslararası Bağımsız Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerine layık görüldü.

Cem Yilmaz Nereli Ve Alevi Mi1

Cem Yılmaz Nereli ve Alevi mi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında birçok soru araştırılıyor. En sık araştırılan soruların başında ise “Cem Yılmaz Nereli ve Alevi mi?” geliyor. Peki Cem Yılmaz Nereli ve Alevi mi? işte detaylar.. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, İstanbul doğumludur. Aslen Cem Yılmaz Sivaslıdır. Fakat ekranların sevilen ismi Cem Yılmaz, dini inançları hakkında kamuoyuna bilgi vermemiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ