ChatGPT Nedir?

Chatgpt Mi Gemini Mi2


Son zamanlarda her alanda kullanımı yaygınlaşan ChatGPT birçok kişi tarafından merak ediliyor. İşte tüm merak ettikleriniz haberimizin detayında.. ChatGPT Nedir? sorusunu sizler için derledik. Daha çok gençlerin kullanım gösterdiği ChatGPT her alanda kendini etkin olarak göstermeye başladı. ChatGPT, insan benzeri konuşmaların yanı sıra, birçok farklı görevi yerine getirme kapasitesine sahip çok yönlü bir yapay zeka programı olarak karşımıza çıkıyor. Gençlerin daha çok tercih ettiği yapay zeka programı olan ChatGPT, öğrencilerin ödevlerinden, iş hayatında ki bilgisayar programlarına kadar birçok bilgiyi kusursuz bir şekilde sunuyor. Öncüsü InstructGPT'den farklı olarak, ChatGPT daha güvenli ve zararlı içerikleri filtreleyerek daha doğru yanıtlar sunmaya odaklanmıştır.

Gemini Nedir?

Chatgpt Mi Gemini Mi1


Herkesi etkisi altına alan yapay zeka programları her geçen gün artmaya devam ediyor. Peki Gemini Nedir? işte haberimizin detayında sizlerle.. Gemini, Google AI tarafından geliştirilen bir sohbet robotu olarak karşımıza çıkıyor. Gemini, 21 Mart 2023'te ilk olarak yayınlanmıştır. Gemini uygulaması şuan da 238 ülkede kullanıma açıktır. 

Gemini Yapay Zeka Nedir ? Gemini Yapay Zeka Nedir ?

ChatGPT Mİ Gemini mi?

Chatgpt Mi Gemini Mi


Yapay zeka kullananlar ise ChatGPT ya da  Gemini uygulamasından hangisinin daha etkili olduğunu düşünüyor. Gemini artık Türkçe dil programı ile mobil uygulamasını kullanıma açtı. Türkçe dil yayını aktif hale getiren Gemini nin ilk kurulumu 2022 tarihinde piyasaya sürülen ChatGPT adlı yapay zeka sohbet botunun fenomen olması ile başlatıldı. Son zamanlarda yapay zeka programları aktif kullananlar “ChatGPT Mİ Gemini mi?” sorusunu soruyor. İşte detaylar haberimizde.. Gemini daha iyi fotogerçekçilik yaratırken, konu kullanıcının istekleriyle yakından eşleşen görüntüler üretmeye geldiğinde ChatGPT kazanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ