Urgan Mahallesi’nde bulunun Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi’nde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, 11. sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen 17 yaşındaki A.G. ile 17 yaşındaki Mehmet Eren Parlak  okulun yerleşkesi içerisindeki spor salonunda bulundukları sırada tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.G., iddiaya göre Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde polis olan ve senelik iznini kullanmak üzere ailesinin yanına Karaman'a gelen dayısına ait tabanca ile öğretmen ve diğer öğrencilerin gözü önünde Mehmet Eren Parlak’a 3 el ateş ederek göğsünden ve elinden vurdu.

Cinayete Kurban Giden Mehmet Eren Topraga Verildi1 Kopya Kopya

Ağır yaralanan Cafer öğretmen kurtarılamadı Ağır yaralanan Cafer öğretmen kurtarılamadı

 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonrasında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Eren Parlak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mehmet Eren toprağa verildi

Cinayete kurban giden Mehmet Eren Parlak için Hamidiye Mahallesi’ndeki Ahmet Yesevi Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Namaza, Parlak’ın ailesi, arkadaşları, yakınları ile vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Parlak’ın cenazesi şehir mezarlığında dualarla defnedildi.

Cinayete Kurban Giden Mehmet Eren Topraga Verildi33

Şüpheli tutuklandı

Olaydan sonra polis tarafından tabanca ile birlikte yakalanan şüpheli A.G. emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet Eren için son görev... gözyaşları sel oldu Foto Galeri: Mehmet Eren için son görev... gözyaşları sel oldu

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN