Karaman’da iki öğrenci arasında yaşanan gerginliğin, kısa sürede kavgaya dönüşmesi neticesinde A.G. isimli öğrenci, yanındaki çantasında bulundurduğu tabancayla, öğretmen ve diğer öğrencilerin gözleri önünde Mehmet Eren Parlak’a 3 el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunların göğsünden ve elinden ağır yaraladığı 17 yaşındaki Mehmet Emin Parlak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Biçimlendirici Ölçme ve Değerlendirme ile Maarif Modeli Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi Biçimlendirici Ölçme ve Değerlendirme ile Maarif Modeli Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi

Parlak'ın cansız bedeni Karaman Eğitim ve Araşırma Hastanesi morguna kaldırılırken baba Önder Parlak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Canım Oğlum Mehmet Eren Parlak vefat etmiştir. Cenazesi öğlen namazına müteakip Karaman Merkez Mezarlığından defin edilecektir" ifadelerine yer vererek cenazenin bazı basın yayın organlarında cenazenin Konya'nın Ereğli ilçesi Belkaya Mahallesi’nde defnedileceği haberlerinin asılsız olduğuna son noktayı koymuş oldu. 

Babanın yaptığı açıklama sonrası cenazenin 26 Ekim 2024 Cumartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Karaman Şehir Mezarlığına defnedilmesi bekleniyor. 

A.G.'nin yanında bulundurduğu tabancanın ise Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde  görev yapan ve yıllık iznini Karaman'a geçirmek üzere gelen dayısının beylik tabancası olduğu öğrenilirlen dayının ifadesi alınmak üzere Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi. 

kgrthaber.com olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Mehmet Emin'e Allah'tan rahmet, Parlak ailesi başta olmak üzere sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Kaynak: Hatice Kübra Sarı