Deha Tuzcu Kimdir? Deha Tuzcu Nereli? Detaylar haberimizde…


Deha Tuzcu Kimdir?

Sosyal Medya Fenomeni olarak bilinen çoğu kişinin sosyal medyadan tanıdığı Deha Tuzcu 17 yaşında olduğu bilinmektedir. Sosyal medya fenomeni olan ve mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması olarak bilinen Discord adlı uygulamada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine toplayan Deha Tuzcu son dönemlerde herkesin tepki gösterdiği paylaşımlarda bulunması sonucu dikkatleri üzerine topladığı bilinmektedir.

Zehirli örümcek Sarı Ömer görüldü Zehirli örümcek Sarı Ömer görüldü

Deha Tuzcu Kimdir Deha Tuzcu Olayi2

Kız çocuklarına yapılan zorbalık ve tacizlerin başladığı panelin sahibi olduğu iddia edilmiş ve Ülke genelinde tepki topladığı bilinmektedir. Son dönemlerde yaşanan cinayet ve taciz, tecavüzlerin bu tarz uygulamalarda yapılan paylaşımlar sonrası herkes tarafından tepkiye neden olmuştur. Yapılan araştırmalar sonucu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığının bu konuyla alakalı önlemlerin alınacağı ve gerekirse bu uygulamanın Türkiye’de yasaklanacağını dile getiren açıklamalarda yapılmıştır. 

Deha Tuzcu Kimdir Deha Tuzcu Olayi1

Bu konuyla alakalı Discord adlı uygulama da yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar sonucu herkes tarafından tepki görmüş ve X adlı uygulama da kullanıcı adını kapattığı da araştırmalar sonucu elde ettiğimiz bilgiler içerisindedir. Eğitim hayatını hem ABD’de hem de İstanbul’da sürdüren Deha Tuzcu çoğu kullanıcı tarafından tepki gördüğü de bilinmektedir. Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümü okuduğu bilinen Deha Tuzcu ile alakalı tepkiler gün geçtikçe büyüdüğü de araştırmalar sonucu elde edilen bilgiler içerisindedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ