Dilan Polat Kimdir?


2023 yılında Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat, 19 Ağustos’ta tahliye edilmesinin ardından tekrar gündeme gelerek birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Dilan Polat Kimdir? 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü. Dilan Polat babasını ise, beyin tümöründen kaybetti. Dilan Polat Ne İş Yapıyor? Şuan Türkiye’nin birçok ilinde güzellik merkezleri açarak adını duyuran Dilan Polat’ın eskilerde doğum fotoğrafçılığı yaptığı biliniyor. 

Furkan Palalı’nın Burcu Nedir? Furkan Palalı’nın Burcu Nedir?

Dilan Polat Ve Engin Polat Nasıl Tanıştı1
Engin Polat Kimdir? 


2023 yılında Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan ve halen tutuklu olan Engin Polat’ın ne zaman çıkacağı merakla bekleniyor. Eşi Dilan Polat’ın tahliyesinin ardından gözler şimdilerde ise Engin Polat’a çevrildi. Polat çiftinin hayranları dört gözle Engin Polat ne zaman çıkacağını araştırıyor. Peki Engin Polat Kimdir? Engin Polat, Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eşi Dilan Polat dır.  Polat çiftinin ise iki tane çocukları bulunuyor. Bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak ise Engin Polat karşımıza çıkıyor. 

Dilan Polat Ve Engin Polat Nasıl Tanıştı2


Dilan Polat ve Engin Polat Nasıl Tanıştı?


2023 yılının Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çiftinin birçok yönü merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan Dilan Polat haberi ile Polat çifti tekrar gündeme geldi.  Peki Dilan Polat ve Engin Polat Nasıl Tanıştı? işte haberimizin detayında.. Dilan ve Engin Polat çifti ilk olarak 15 yaşında iken okul yıllarında tanıştıkları biliniyor. Daha sonra çift iletişimlerini kesmeyerek lise sıralarında başlayan aşklarını 2007 yılında evliliğe taşıdılar.

Kaynak: HABER MERKEZİ