Ukrayna'da devlet kurumlarında Telegram yasaklandı Ukrayna'da devlet kurumlarında Telegram yasaklandı

Birçok kişinin günlük hayatta kullandığı uygulamalar arasında yer alan Discord uygulaması son günlerde oldukça gündemde yer alıyor. İnsanlar Discord uygulaması nedir? Discord ile neler yapılabilir? sorularının cevabını araştırıyor. İçeriğimizde Discord üzerinde neler yapılabildiğini keşfedeceksiniz....

Discord1

Discord nedir?

Discord, arkadaşlarınızla, topluluk halinde sesli ve görüntülü sohbet etmenize olanak tanıyan bir iletişim uygulamasıdır. Bu uygulamada ücretsiz bir şekilde insanlarla iletişim kurabilirsiniz. Ücretli özellikleri satın alarak daha üst özelliklere erişim sağlayabilirisiniz. Discord uygulaması neredeyse birçok aygıtta kullanılabilmektedir. Bu uygulamaya telefon, tablet, bilgisayardan erişim sağlayan birçok kullanıcı ücretsiz bir şekilde iletişim kurabilmekte.

Discord2

Discord ile neler yapılabilir?

Discord uygulaması üzerinden sesli ve görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Çeşitli sohbet odaları kurarak ya da katılarak insanlarla sohbet edebilirsiniz.

Discord3

Metin kanalları sayesinde uygulamada insanlarla mesajlaşabilirsiniz.

Discord4

Topluluk oluşturarak insanları topluluğunuza dahil edebilirsiniz ve onlarla iletişim halinde olabilirsiniz.

Discord5

Discord üzerinde yer alan entegre oyunlar ile arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Discord6

Discord üzerinde oluşturduğunuz sunucularda çeşitli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

Discord1

Sunucularınıza bot ekleyerek otomasyon sistemler oluşturabilirsiniz. Örneğin müzik botları ile sunucularınızda şarkı dinleyebilirsiniz.

Discord7

Eğitim amaçlı oluşturduğunuz sunucular üzerinde takım çalışmaları, sunumlar yapabilirsiniz.

Discord2

Dosya paylaşımında size büyük kolaylık sağlayan Discord sayesinde uygulama üzerinde dosya paylaşımı yapabilirsiniz.

Discord3

Discord üzerindeki topluluğunuz üzerinde çeşitli anketler ve oylamalar yapabilirsiniz ve kullanıcıların fikirlerini toplayabilirsiniz.

Discord1

Discord haberlerin ve güncellemelerin dolaşıma sokulması anlamında oldukça önemli bir özelliğe sahiptir. Discord üzerinde haberleri ve güncellemeleri paylaşabilirsiniz.

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN