Hafta sonu 1. İstasyon Caddesi Valide Sultan Mahallesi üzerinde bulunan bir evde meydana gelen olayda iki katlı müstakil bir evde kardeşiyle yaşayan Nejla Duran’dan en son 10 gün önce görüşen A.Ş. Duran ve kardeşini merak ederek Duran ailesinin yaşadığı eve gitti.  Evde Nejla Duran’ın cansız bedeniyle karşılaşan A.Ş. 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının 10 gün önce vefat ettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekibi ve nöbetçi savcının incelemesi sonrası Nejla Duran’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Karaman'da PTT'den 184. müşteriye özel hediye Karaman'da PTT'den 184. müşteriye özel hediye

Yapılan otopsi sonrası Nejla Duran’ın cenazesi teyzesinin oğluna teslim edilirken cenaze Karaman Belediyesine bağlı Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekiplerce bugün saat 11’de kaldırıldı.

Cenazesini alan tek bir yakını çıkan Nejla Duran’ın aynı evde yaşayan ve iddiaya göre akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen kardeşi Huriye Duran’ın ise huzurevine yerleştirildiği bilgi edinildi. kgrthaber.com olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Duran ailesi başta olmak üzere sevenlerine başsağlığı dileriz.

OLAYIN GEÇMİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Duran Ailesinin Aci Gunu 23

Duran Ailesinin Aci Gunu 22

Duran Ailesinin Aci Gunu 21

Kaynak: Hatice Karaca