Veliler ve öğrenciler, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazırlanırken Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen şube belirleme kura sonuçlarını büyük bir heyecanla bekliyor. Bu yıl ilk kez uygulanan sistemle 1. ve 5. sınıf öğrencilerinin hangi şubede eğitim alacakları kura ile belirlendi. 28 Ağustos’ta başlayan kura çekimi ile sonuçlar artık e-Okul sistemi üzerinden erişime açıldı. İşte, MEB şube belirleme kura sonuçlarına nasıl ulaşabileceğinize dair detaylar...

E Okul Sube Belirleme Kura Sonuclari Aciklandi 1 Ve 5 Sinif Sonuclarina Nasil Ulasilir (3)

Karaman Dahil 81 ile Yeni Müfredat Gönderildi Karaman Dahil 81 ile Yeni Müfredat Gönderildi

Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 1. ve 5. sınıf şube belirleme kurası 28-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Velilerin ve öğrencilerin, açıklanan kura sonuçlarını öğrenmek için e-Okul sistemine giriş yapmaları, hangi sınıfta ve hangi öğretmenle eğitim alacaklarını sorgulayıp öğrenebilirler.

e-Okul Şube Belirleme Sonuçları İçin Adımlar:

e-Okul Girişi Yapın: MEB’in resmi e-Okul sistemine T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura Sonuçlarına Erişin: Sistemde, belirlenen şube ve öğretmen bilgilerini kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.

E Okul Sube Belirleme Kura Sonuclari Aciklandi 1 Ve 5 Sinif Sonuclarina Nasil Ulasilir (2)1. ve 5. Sınıf Kura Çekimi Ne Zaman Gerçekleşti?

İlkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin şube ve öğretmenlerinin belirlendiği kura çekimi, 28-30 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Bu sonuçlar, e-Okul platformu üzerinden anlık olarak takip edilebiliyor.

Şube Belirleme Kura Sonuçlarına Ulaşmak İçin e-Okul Sistemi

Sınıf ve şube bilgilerini öğrenmek isteyen veliler, MEB e-Okul sistemi üzerinden belirtilen tarihlerde sorgulama işlemi yapabilecekler. Veliler, sisteme girerek çocuklarının hangi sınıfta eğitim alacağını ve öğretmenlerini öğrenebilirler.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL