Ecem Erkek Kimdir?
Ecem Erkek, 24 Haziran 1989 tarihinde Ankara'da doğmuş, aslen Sivas'ın İmranlı ilçesindendir. 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'nden mezun olduktan sonra oyuncu olma kararı almıştır. Bu karar doğrultusunda 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvarı'nda tiyatro eğitimi almış ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda diksiyon derslerine katılmıştır.

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyer olarak görev yapmış, ardından 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazanmış ve 2015 yılında buradan mezun olmuştur. Oyuncu olarak karşımıza çıkan Ecem Erkek, oyunculuk kariyerine tiyatro oyunlarıyla başlamıştır. Ecem Erkek’in ilk dizisi ise, 2017'de yayınlanan Hayat Sırları dizisi olmuştur. Erkek’in kariyerindeki dönüm noktası ise Show TV'de yayımlanan Güldür Güldür Show olmuştur. 

Türkan Şoray’ın Kanunları Nelerdir? Türkan Şoray’ın Kanunları Nelerdir?

Ecem Erkek (1)
Ecem Erkek Nereli Alevi mi?
Ekranların başarılı oyuncusu Ecem Erkek’in Sivaslı olması “Acaba Alevi Mi” sorularına neden oluyor. Peki Ecem Erkek Nereli Alevi mi? işte detaylar.. Ecem Erkek, aslen Sivas'ın İmranlı ilçesindendir. 24 Haziran 1989 tarihinde Ankara'da doğan Ecem Erkek’in alevi olup olmadığına dair net bir bilgi ise yer almıyor.

Ecem Erkek (2)

Kaynak: HATİCE KARACA