Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? Ediz Bahtiyaroğlu hangi takımlarda oynadı? gibi aramalar internette birçok kişi tarafından araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Ediz Bahtiyaroğlu kimdir?

Ediz Bahtiyaroğlu olarak tanınan Edis Bahtijarevic, 2 Ocak 1986’da Bursa’da doğdu. Babası Bosnalı, annesi Türk olan Bahtiyaroğlu, Türkiye’de Türk statüsünde forma giymekteydi. Futbola Bursaspor’un altyapısında başlayan Bahtiyaroğlu, 17 yaşında Ankaraspor’a transfer oldu ve burada profesyonel kariyerine başladı. Daha sonra Keçiörengücü’ne kiralık olarak gitti ve burada şampiyonluk yaşadı.

Ediz Bahtiyaroglu Hangi Takimlarda Oynadi Ediz Bahtiyaroglu Kimdir2

Ediz Bahtiyaroğlu hangi takımlarda oynadı?

Ediz Bahtiyaroğlu, Ankaraspor’a döndükten sonra Süper Lig’de ilk maçına çıktı. Ankaraspor’da forma giydiği dönemde 2 gol attı. Ardından MKE Ankaragücü’ne kiralık olarak gitti ancak burada fazla forma şansı bulamadı. Bucaspor’a kiralık olarak gittiği dönemde ise 1 gol kaydetti. 2011-2012 sezonunda MKE Ankaragücü’ne dönerek 25 maçta forma giydi. 2012-2013 sezonunda Eskişehirspor’a transfer oldu ve 14 maçta oynadı.

Ediz Bahtiyaroglu Hangi Takimlarda Oynadi Ediz Bahtiyaroglu Kimdir1

Dilan Polat savunma yaptı bakın ne dedi... Dilan Polat savunma yaptı bakın ne dedi...

Ediz Bahtiyaroğlu neden öldü?

Ediz Bahtiyaroğlu, 5 Eylül 2012'de evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Yapılan incelemede ölüm nedeninin doğal vücut yapısından kaynaklanan kalp krizi olduğu belirlendi. Ölüm haberi spor camiasını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Eskişehirspor’da oynadığı dönemde yakın arkadaşı Necati Ateş ile sosyal medya üzerinden iletişimde olduğu bilinmektedir.

Kaynak: Hatice Karaca