Kaza, saat 15.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan K. (73) idaresindeki 3 tekerlekli elektrikli bisiklet ile Muhammet Sait K.’nin kullandığı 31 AGB 817 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet savrularak yaklaşık 40 metre sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazaya karışan sürücülere ambulansta ilk müdahale yapılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Motosiklet Sürüklenerek Yolun Aşağısına Kadar Gitti

Kazayı gören bir vatandaş polise kazayı anlatırken “Kavşakta çarpıştılar motosiklet sürüklenerek yolun aşağısına kadar gitti” diye konuştu.

Motosiklet hızlı geliyordu

Kazaya karışan 3 tekerlekli elektrikli bisiklet sürücüsü Ramazan K., “Kavşaktan geçerken motosiklet hızlı geliyordu. Eğer arkamdan geçse rahatlıkla geçebilirdi, ama bisiklete çarptı. Ben zaten arabalar geçiyor diye bekledim, ama o hızlı geliyordu. Hatta başka bir arkadaş, 'Motosiklet beni solladı, geçti,' dedi. Kaza oldu, ama zaten bir şeyim yok” dedi.

Boğulma tehlikesi geçiren yabancı uyruklu kadın hayatını kaybetti Boğulma tehlikesi geçiren yabancı uyruklu kadın hayatını kaybetti

Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Korkutan Kazada 40 Metre Suruklendi Foto Galeri

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL