Ali Koç Şüpheli Sıfatıyla Adliyede Ali Koç Şüpheli Sıfatıyla Adliyede

Merak edilen futbolcularımızdan olan ve Emin Bayram Nereye Kiralandı ? Emin Bayram Kimdir? Emin Bayram Hangi Takımdan Geldi? Gibi soruların detaylarını sizler için araştırdık haberimiz sizlerle…

Emin Bayram Nereye Kiralandi2
Emin Bayram Kimdir?
Emin Bayram 2 Nisan 2003 İstanbul doğumlu olarak bilinmektedir. Türk Futbol takımlarından olan Galatasaray’ın alt yapısında oynayan ve başarılı Futbol oyuncusu olarak bilinen Bayram genç yaşta başarısı göstermiş ve Altyapısında yetiştiği Galatasaray ile ilk maçına 4 Aralık 2019 tarihinde, Türkiye Kupası'ndaki Tuzlaspor karşılaşmasında çıktığı bilinmektedir. Galatasaray 0-2 kaybetmesine rağmen Emin Bayram, gösterdiği performansla beğeni toplamıştır. Ondan sonraki birkaç UEFA Şampiyonlar Ligi maçındaysa kulübede bekleyen Galatasaray ile ilk lig maçına 26 Ocak 2020 tarihinde Konyaspor deplasmanında çıkmıştır. Uzatma dakikalarında oyuna dâhil olan Emin, çok fazla oynayamadan maç sona ermiştir. Bayram, 12 Temmuz 2020 tarihinde oynadığı Ankaragücü maçında, kariyerinde ilk kez Galatasaray'ın kaptanı olarak sahaya çıktığıda bilinmektedir. Bayram, kaptanlık pazubandını takarken 17 yaşında genç Türk Futbol Oyuncularından olarak bilinmektedir.

Emin Bayram Nereye Kiralandi1

Emin Bayram Nereye Kiralandı ?
Galatasaray’ın alt yapısında yetişen ve ilk maçına 4 Aralık 2019 yılında çıkan futbol oyuncusu Emin Bayram Tuzlaspor’a karşı yenilen Galatasaray’ın yenilgiye rağmen sergilediği performans ile beğeni toplayan ve ilgi gören Türk futbol oyuncusu 2021 yılı ara transfer döneminde Boluspor'a kiralanmış ve 2021-22 sezonunun başında yeniden Boluspor'a kiralandığı bilgisine ulaştık.

Kaynak: HATİCE KARACA