Engin Polat tahliye oldu mu?

İstanbul Anadolu Adliyesi’nde gerçekleştirilen duruşmada verilen ara karar sonrası Engin Polat ve beraberindeki dört kişi tahliye edildi. Çorlu Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’ndan serbest kalan Polat, yaklaşık 10 aydır cezaevindeydi. Tahliye kararı, kara para aklama ve yasa dışı bahis iddialarıyla tutuklu bulunan Polat’ın özgürlüğüne kavuşmasını sağladı.

Engin Polat Tahliye Oldu Mu1

Eşi Dilan Polat ve Yakınları Cezaevi Kapısında

Engin Polat’ın tahliyesi, cezaevi kapısında eşi Dilan Polat, çocukları, baldızı Sıla Doğu ve çok sayıda yakını tarafından karşılandı. Tahliye edilenler arasında Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün de yer alıyor. Böylelikle davada tutuklu sanık kalmadı.

Engin Polat Tahliye Oldu Mu2

Polat'ın Cezaevi Çıkışı ve İlk Açıklamaları

Tahliye sonrası Engin Polat, cezaevinden minibüsle çıkarken yanında kafes içinde bir muhabbet kuşu getirdi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Polat, "Çok mutluyuz, ailemizle kavuştuk. Daha fazla bir şey söylemeyeceğim" dedi. Engin Polat’ın tahliyesi, davadaki gelişmelerle ilgili dikkatleri çekerken, serbest kalmasının ardından neler yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Türkan Şoray’ın ilk filmi nedir? Türkan Şoray’ın ilk filmi nedir?

Kaynak: HABER MERKEZİ