Erman Toroğlu Hangi Takımı Tutuyor? Erman Toroğlu Kaç Yıl Futbol Oynadı? Detaylar haberimizde…

Erman Toroğlu çılgına döndü İhlas Haber Ajansı
Türk eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarı olarak bilinen ve hakkında Erman Toroğlu FIFA Kokartını Hangi Yıl Aldı? Erman Toroğlu Hangi Takımı Tutuyor? Erman Toroğlu Kaç Yıl Futbol Oynadı? Gibi soruların sıkça araştırıldığı ve merak edildiği haberlerin cevapları sizlerle…


Erman Toroğlu FIFA Kokartını Hangi Yıl Aldı?
Erman Toroğlu 24 Kasım 1948 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Türk Futbolunda adından sıkça söz ettiren Toroğlu’nun kariyeri ise başarılı şekilde ilerlemiş olarak bilinmektedir. Eğitim hayatına Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun olarak devam etmiş daha sonra  yüksek eğitimi için Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Kamu Yönetimi Bölümünü kazanıp buraya kaydolduğu bilinmektedir. Fakat eğitimini çeşitli sebeplerden dolayı tamamlayamadığı ve daha sonra 1966-67 öğretim döneminde kaydolup yarım bıraktığı Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Yönetim Bilimleri Fakültesi'nin kamu yönetimi bölümünden 1976 yılında mezun olarak yüksek eğitimini tamamlamıştır.

Kamu Spor Oyunları Bölge Şampiyonası Karaman'da Başladı Kamu Spor Oyunları Bölge Şampiyonası Karaman'da Başladı

Lise yıllarında Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına profesyonel olarak sırasıyla Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etmiştir. Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra hakemliğe başlamış ve 1989 yılında FIFA kokartı alarak 1991 yılında İsviçre ile San Marino arasındaki Euro 92 eleme maçını yönettiği bilinmektedir. Yaptığı futbol eleştirileriyle de dikkatleri üzerine çeken Erman Toroğlu şimdilerde A Spor programında futbol eleştirmeni olarak devam etmektedir. Lise yıllarında birlikte olduğu Şükran Toroğlu ile bir evlilik yapmış ve bu evlilikten iki tane çocuğu olduğu bilinmektedir. 2011 yılında evliliği biten Toroğlu resmi olarak 2017 yılında ayrılmış ve 2022 yılında avukatı olarak bilinen kendinden 34 yaş küçük Ezgi yavuz ile bir evlilik yapmıştır.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL