KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024-2025 KYK burs/kredi sonuçları açıklandı mı? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024-2025 KYK burs/kredi sonuçları açıklandı mı?
Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, ziyaret esnasında öğrencilerle hoş sohbet ederek keyifli zaman geçirdi. Öğrencilerin geleceğe dair hedeflerini öğrenen Çağlayan, onlara tavsiyelerde bulundu.
Öğretmenlerle de bir araya gelen Çağlayan, okul- aile işbirliğinin öneminden bahsetti. Bu kapsamda veli ziyaretlerine vurgu yapan Çağlayan, öğrencilerin devam durumlarının takibine özen gösterilmesini istedi. Öğrencilerin özgüvenlerini yükseltmenin elzem olduğunu söyleyerek onlara vizyon katacak etkinliklere önem verilmesi gerektiğini belirtti. Türkçenin doğru kullanımının önemini vurgulayarak öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Öğretmenlerin de isteklerini dinleyen Çağlayan, öğretmenlere başarılar diledi. Okul idaresi ve öğretmenleri de müdüre ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek eğitim-öğretim yılına dair beklentilerini paylaştı.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL