Canlandırdığı karakterlerle hafızlara kazınan ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Esra Bilgiç, birçok kişi tarafından özel hayatı merak edilip araştırılıyor. Peki Esra Bilgiç Hangi Okulda Okuyor? Esra Bilgiç Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında.

Esra Bilgic Hangi Okulda Okuyor1 (1)

Aydın’da en çok ne yetişir? Aydın’da en çok ne yetişir?

Esra Bilgiç Kimdir?

Ekranların güzel oyuncusu Esra Bilgiç’in özel hayatı merak konusu oldu. Peki başarılı oyuncu Esra Bilgiç Kimdir? işte merak edilip araştırılan birçok sorunun cevabı haberimizin detayında sizlerle. Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 yılında Ankara’da doğdu. Güzel oyuncu Esra Bilgiç şuan 31 yaşında. Oyuncu ve manken olarak karşımıza çıkan güzel oyuncu Esra Bilgiç, Türk futbolcu Gökhan Töre ile 21 Ekim 2017 tarihinde evlendi ve 17 Haziran 2019 tarihinde ise boşandı. Oyunculuk kariyerine 2014-2019 yılları arasında ekrana gelen Diriliş Ertuğrul ile adım attı. Güzel oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Halime Hatun karakteri ile hafızalara kazındı. Peki güzel oyuncu Esra Bilgiç, hangi dizilerde oynadı; Diriliş Ertuğrul, Ramo, Bir Umut Yeter, Kanunsuz Topraklar.. Sinema sektöründe ise; Atatürk, Adanış filmi ile karşımıza çıktı.

Esra Bilgic Hangi Okulda Okuyor1 (2)Esra Bilgiç Hangi Okulda Okuyor?

Başarılı ve güzel oyuncu Esra Bilgiç, canlandırdığı karakterle çok sayıda hayran kitlesine ulaştı. Başarılı oyuncu Esra Bilgiç’in kariyeri ise araştırılıyor. 31 yaşında olan başarılı oyuncu Esra Bilgiç, Bilkent Üniversitesinde öğrenim gördü. Bilgiç, eğitimine şimdiler ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam etmektedir.

Kaynak: HATİCE KARACA